Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Μαΐου 2013

MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής
Το MissionX είναι ένα δωρεάν 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής ανοικτού κώδικα multiplatform . Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα όπου αναλαμβάνετε τον έλεγχο του διαστημόπλοιου σας ως κάπταιν Mark's με αποστολή να υπερασπιστείτε τη γη από την εισβολή των macronian. Κλασικό παιχνίδι με όμορφα γραφικά καί ήχο που αν μην τι αλλο θα σας βοηθήσει να περάσετε την ώρα σας διασκεδάζοντας. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows XP (τόσο x86 και x64), Windows Vista (τόσο x86 και x64), Windows 7 όμως παίζει πολύ καλά και σε windows 8 (τόσο x86 και x64) και Linux (x86). Η Mac OS X υποστήριξη είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει δοκιμαστεί. Διαθέσιμες γλώσσες είναι τα ιταλικά και τα αγγλικά. Το παιχνίδι είναι γραμμένο σε Java και βασίζεται στη μηχανή του παιχνιδιού EasyWay v4.5. 

Επίσημη Ιστοσελίδα : missionx.sourceforge.net
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 MissionX


MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής
4/ 5 stars - "MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής" Το MissionX είναι ένα δωρεάν 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής ανοικτού κώδικα multiplatform . Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα όπ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>