Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Μαΐου 2013

Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox
Το Easy Access είναι ένα πρόσθετο για τον  Firefox που σας επιτρέπει να τρέξετε προγράμματα ή  εντολές του συστήματος απευθείας από τη γραμμή κατάστασης του Firefox. Τρέξτε το addon και θα δείτε ένα εικονίδιο εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της γραμμής  εργαλείων. 

Κάντε κλικ στο κουμπί της εφαρμογής και θα εμφανιστεί ένα ένα drop-down μενού με κάποιες προεπιλεγμένες εφαρμογές : Σημειωματάριο, ζωγραφική, αριθμομηχανή, ο υπολογιστής μου, όπου κλικάροντας επάνω σε κάθε ένα από αυτά μπορείτε να τρέξετε και την αντίστοιχη εφαρμογή.

Για να προσθέσετε τα δικά σας προγράμματα πατήστε στην επιλογή Manage Your Own Easy Access, επιλέξτε customize your quick launch και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε.


Επίσημη Ιστοσελίδα : addons.mozilla.org
Addons Mozilla:
Mozilla Firefox

Download-Easy Access


Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox
4/ 5 stars - "Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox " Το Easy Access είναι ένα πρόσθετο για τον  Firefox που σας επιτρέπει να τρέξετε προγράμματα ή  εντολές του συστήματος απευθείας από τη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>