Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2013

Βρείτε και διαγράψτε το DarkComet RAT
Το DarkComet RAT είναι ένα πολύ προχωρημένο Remote Administration Tool που τρέχει στο παρασκήνιο και έχει πλήρη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή-στόχο τοπικά ή απομακρυσμένα χωρίς ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος στόχου να γνωρίζει την παρουσία του. Θεωρείται από τις περισσότερες εταιρείες antivirus ως Trojan. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει σε αυτούς που σας το έχει στείλει  να καταγράψει  πλήρως την επιφάνεια εργασίας σας.

 Μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα το μικρόφωνο του υπολογιστή σας (σε λάπτοπ για παράδειγμα) να πάρει τους κωδικούς πρόσβασης σας  και να κατεβάσει  ή να διαχειρίστεί τα αρχεία σας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. 

Η εφαρμογή DarkComet Remover RAT θα εντοπίσει οποιαδήποτε ενεργή έκδοση των RAT DarkComet στη μνήμη του υπολογιστή σας ακόμα κι αυτή  είναι σε κρυπτογραφημένη μορφή ώστε να το βρείτε και να το αφαιρέσετε αποτελεσματικά.

 Πώς λειτουργεί:

 Μόλις ξεκινήσει το εργαλείο αφαίρεσης, κάντε κλικ στο κουμπί σάρωσης στη συνέχεια, περιμένετε μερικά λεπτά, εάν ανιχνευτεί οποιαδήποτε παρουσίας του DarkComet θα δείτε μια ειδοποίηση που θα σας συμβουλεύσει το πώς θα το καθαρίσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Βρείτε και διαγράψτε το DarkComet RAT
4/ 5 stars - "Βρείτε και διαγράψτε το DarkComet RAT" Το DarkComet RAT είναι ένα πολύ προχωρημένο Remote Administration Tool που τρέχει στο παρασκήνιο και έχει πλήρη πρόσβαση σε έναν υπολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>