24 Ιουλίου 2013

Διαγραφή αρχείων με χρήση της εκκαθάρισης δίσκουΟ καθαρισμός των περιττών αρχείων στον υπολογιστή μας είναι μία ενέργεια που θα πρέπει να μας απασχολεί. Ο λόγος είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο αφήνουμε τον υπολογιστή μας χωρίς να κάνουμε εκαθάριση των περιτών αρχείων τόσο περισσότερο επιβραδύνει, αλλά και μειώνεται η χωριτικότητα των σκληρών μας δίσκων αφού τα αρχεία αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που καταλαμβάνουν αρκετό χώρο στο δίσκο μας.
 Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων, όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι και τα ίδια τα windows διαθέτουν μία σχετική επιλογή για τον σκοπό αυτό. Για να ενεργοποιήσουμε αυτή την επιλογή πάμε στον πίνακα ελέγχου επιλέγουμε εργαλεία διαχείρησης και κλικάρουμε εικονίδιο εκαθάριση δίσκου.
Διαλέγουμε ποιό δίσκο θέλουμε να καθαρίσουμε και περιμένουμε λίγο μέχρι τα windows να συλλέξουν πληροφορίες για τα άχρηστα αρχεία. Σε λίγο θα έχουμε μία πληρη αναφορά που θα μας υποδυκνύει τα άχρηστα αρχεία και τη χωριτικότητα που καταλαμβάνουν κατά είδος. Επιλέγουμε σε ποιά αρχεία θέλουμε να κάνουμε την εκκαθάριση ακολουθώντας τις οδηγίες της εφαρμογής.


Διαγραφή αρχείων με χρήση της εκκαθάρισης δίσκου
4/ 5 stars - "Διαγραφή αρχείων με χρήση της εκκαθάρισης δίσκου" Ο καθαρισμός των περιττών αρχείων στον υπολογιστή μας είναι μία ενέργεια που θα πρέπει να μας απασχολεί. Ο λόγος είναι ότι όσο περισ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια