Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Δεκεμβρίου 2016

Ashampoo Burning Studio Free 2017 : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή εγγραφής CD, DVD και Blu-rayΤο Ashampoo Burning Studio Free είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα εγγραφής. Σε αυτή την έκδοση έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες και πολλές διορθώσεις και αλλαγές.Το αποτέλεσμα, ένα πολύ καλύτερο, πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα εγγραφής CD, DVD και Blu-ray. Mπορείτε να γράψετε αρχεία και φακέλους σε CD δεδομένων / DVD / Blu-ray, να δημιουργήσετε Audio CD από WAV, MP3, FLAC, WMA και Ogg Vorbis αρχεία, να γράψετε ένα MP3-CD από τα αρχεία MP3 σας, να γράψετε βίντεο DVD, Video CD (VCD) ή Super Video CD (S-VCD) να κάνετε διαγραφή CD-RWs / DVD+RWs / DVD-RWs/ DVD-RAM/ BD-REs πολλά άλλα. Περιέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για περισσότερα από 1700 cd/dvd/ Blu-ray burners. Για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και αφού κατεβάσετε το λογισμικό να ζητήσετε να σας αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης στο e-mail σας


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ashampoo Burning Studio Free 2017 : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή εγγραφής CD, DVD και Blu-ray
4/ 5 stars - "Ashampoo Burning Studio Free 2017 : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή εγγραφής CD, DVD και Blu-ray" Το Ashampoo Burning Studio Free είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα εγγραφής. Σε αυτή την έκδοση έχουν προστεθεί νέες λει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>