Windows Repair : Όλα σε ένα εργαλείο επιδιόρθωσης για τα Windows



Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Windows Repair : Όλα σε ένα εργαλείο επιδιόρθωσης για τα Windows

read

Το Tweaking.com - Windows Repair είναι ένα όλα σε ένα εργαλείο επιδιόρθωσης που θα σας να βοηθήσει να επιλύσετε ένα μεγάλο αριθμό γνωστών προβλημάτων στα Windows, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων μητρώου και των αρχείων καθώς και προβλήματα που αφορούν τον Internet Explorer, το Windows Update, το Windows Firewall και πολλά άλλα.

Επίσης με το με το Tweaking.com - Windows Repair μπορείτε να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις των Windows. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα είτε με μορφή installer ώστε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας είτε να κατεβάσετε το αρχείο portable ώστε να τρέξετε την εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση.

Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα σας παρέχει 3 στάδια διερεύνησης του προβλήματος πριν προχωρήσετε στην επισκευή του. Πιο συγκεκριμένα ελέγχει τον υπολογιστή σας για προβλήματα που πιθανώς έχουν προέλθει από κάποιο ιό ή από κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του συστήματος αρχείων των windows.

Αν είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από εκεί μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας από το στάδιο όπου επιλέγετε να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς για όλες τις έως τώρα ρυθμίσεις σας αμέσως μετά στην επόμενη καρτέλα ΄΄start repair΄΄ πατήστε το κουμπί start για να ξεκινήσει η διερεύνηση και η επισκευή των προβλημάτων στον υπολογιστή σας.

Αν ξέρετε για τι ακριβώς ψάχνετε αποεπιλέξτε τα κουτάκια που είναι τσεκαρισμένα από προεπιλογή και δεν σας χρειάζονται αν όχι αφήστε τα όπως έχουν. Το πρόγραμμα θα διερευνήσει και θα επισκευάσει όλα τα προβλήματα επαναφέροντας τις σωστές ρυθμίσεις στα windows.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορεί να επισκευάσει τα πάντα, και αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν περιέχεται στην λίστα με τα προς επίλυση προβλήματα μπορείτε κάλλιστα να το δηλώσετε στο forum του δημιουργού του προγράμματος έτσι ώστε οι προγραμματιστές να το λάβουν υπόψιν και στην επόμενη έκδοση να το συμπεριλάβουν. 

Τέλος κάτι σημαντικό, πριν ξεκινήσετε την επισκευή φροντίστε να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα προστασίας που έχετε στον υπολογιστή σας (Antivirus)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!