Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Απριλίου 2013

VirCleaner: Δωρεάν εφαρμογή αφαίρεσης ιώνTo VirCleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης ιών που προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς και σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας, σας επιτρέπει να ανιχνεύσετε κρυφές απειλές, και μπορεί να είναι μια καλή βοήθεια για την εκτέλεση περιοδικών σαρώσεων στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν extra προστασία παράλληλα με το υπάρχων antivirus χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε. Διατίθεται  δωρεάν για προσωπική και μη εμπορική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


VirCleaner: Δωρεάν εφαρμογή αφαίρεσης ιών
4/ 5 stars - "VirCleaner: Δωρεάν εφαρμογή αφαίρεσης ιών" To VirCleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης ιών που προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς και σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>