Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Ιουνίου 2017

SlimCleaner : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, καθαρισμούΤο SlimCleaner είναι ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για την συντήρησης του Η / Υ και που θα μας βοηθήσει να καθαρίσουμε, να βελτιστοποιήσουμε και να διατηρήσουμε τον υπολογιστή σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.Εντοπίζει και καταργεί τα προσωρινά αρχεία που έχουν απομείνει στα windows από τις εφαρμογές μας. Περιέχει βέβαια και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως η δυνατότητα να επιλέξουμε πια προγράμματα θα τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μας, διαθέτει unistaller ώστε να απεγκαθιστούμε από εκεί τις εφαρμογές που δεν χρειαζόμαστε πλέον, και ένα μεγάλο και εύχρηστο πίνακα που περιέχει τις πιο βασικές λειτουργίες για την βελτιστοποίηση και διάγνωση του υπολογιστή μας.

SlimCleaner : 4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SlimCleaner : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, καθαρισμού
4/ 5 stars - "SlimCleaner : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, καθαρισμού" Το SlimCleaner είναι ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για την συντήρησης του Η / Υ και που θα μας βοηθήσει να καθαρίσουμε, να βελτιστοποιήσο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>