pizap: Image Editor για όλες τις χρήσεις



Σάββατο 12 Μαΐου 2018

pizap: Image Editor για όλες τις χρήσεις

read

Οι online εφαρμογές αυξάνονται και πληθύνoνται συν το χρόνω παρέχοντας στους χρήστες όλο και περισσότερες δυνατότητες. Πιστοί στο δόγμα της ενδελεχούς έρευνας των καλύτερων εφαρμογών, ψάχνουμε, βρίσκουμε και θα σας παρουσιάζουμε τις  καλύτερες. Μία από αυτές θεωρούμε ότι είναι και η pizap. Θα λέγαμε ότι απευθύνεται περισσότερο στους αρχάριους χρήστες που ψάχνουν να βρουν κάτι το απλό και εύκολα κατανοητό.

Το Make a Collage που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να κάνουμε κολάζ τις φωτογραφίες μας, το Edit a Photo που μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας όπως θα κάναμε με ένα καλό πρόγραμμα γραφικών, το TimeLine Covers που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε εξώφυλλα για το Facebook.

To Twiter Header Cover με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε  εξώφυλλα για τον λογαριασμό μας στο Twiter, To Backgrounds ώστε να επιλέξουμε το υπόβαθρο μιας φωτογραφίας που θέλουμε να επεξεργαστούμε και τέλος το Web cam effects, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξουμε φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή μας και να τις επεξεργαστούμε.

Ότι και να διαλέξετε είναι βέβαιο ότι δεν θα απογοητευτείτε. Η εφαρμογή είναι ακόμη διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα android και iPhone, iPad, iPod touch, τέλος μπορεί να τρέξει αφού ενσωματωθεί ως πρόσθετο στον Google Chrome.

Author's Website:


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!