Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Μαΐου 2016

Junkware Removal Tool: Αφαιρέστε ενοχλητικά Adware και ToolbarsKατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε κάποιες περιπτώσεις μαζί με αυτό εγκαθίσταται και κάποια ενοχλητική Toolbar συνήθως χωρίς να ζητήσει την άδειά μας και σε πολλές περιπτώσεις η απεγκατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη ιδίως για ένα αρχάριο. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά προγράμματα που θα μας βοηθήσουν στο έργο μας και ένα από αυτά είναι το Junkware. Πρόκειται για ένα κλασικό εργαλείο αφαίρεσης που αναζητά και αφαιρεί adware, γραμμές εργαλείων, και πιθανώς ανεπιθύμητα προγράμματα αυτού του τύπου στον υπολογιστή σας.

Junkware Removal Tool 8.0.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Junkware Removal Tool: Αφαιρέστε ενοχλητικά Adware και Toolbars
4/ 5 stars - " Junkware Removal Tool: Αφαιρέστε ενοχλητικά Adware και Toolbars" Kατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε κάποιες περιπτώσεις μαζί με αυτό εγκαθίσταται και κάποια ενοχλητική Toolbar συνήθως χωρίς ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>