Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Απριλίου 2013

Gladinet Cloud Desktop : Συγχρονίστε και αποθηκεύστε τα αρχεία σαςΤο Gladinet Cloud Desktop είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συγχρονισμού- backup αρχείων όλων των τύπων.Στα υποστηριζόμενα μέσα αποθήκευσης περιλαμβάνονται τα Amazon S3, AT&Synaptic, Box.net, EMC Atmos onLine, FTP, Google Docs and Picasa, Google Storage for Developer, Mezeo, Nirvanix, OpenStack, Peer1 CloudOne, Rackspace Cloud Files, WebDav, Windows Azure Storage, και πολλά άλλα. 

Έτσι λοιπόν αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέγετε την υπηρεσία που θέλετε να συγχρονίσετε τα αρχεία σας, θα εμφανιστεί στον υπολογιστή σας ένας επιπλέον εικονικός δικτυακός δίσκος  μέσα στον οποίο θα είναι και οι υπηρεσίες που έχετε επιλέξει. Στην δωρεάν του μορφή μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίσετε μέχρι δύο μέσα μαζικής αποθήκευσης.

Ένα άλλο εξ΄ίσου ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που αφορά την ασφάλεια των δεδομένων μας είναι ότι το πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση έτσι ώστε να καθιστά πρακτικά αδύνατη την υποκλοπή των δεδομένων σαςΕπίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 2003/2008

Download-Gladinet Cloud Desktop 4.0.10.27


Gladinet Cloud Desktop : Συγχρονίστε και αποθηκεύστε τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "Gladinet Cloud Desktop : Συγχρονίστε και αποθηκεύστε τα αρχεία σας" Το Gladinet Cloud Desktop είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συγχρονισμού- backup αρχείων όλων των τύπων.Στα υποστηριζόμενα μέσα αποθή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>