Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Νοεμβρίου 2016

KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο
Το KickMyGraphics είναι ένα μικρό, έξυπνο δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε κινούμενες εικόνων GIF από διάφορους τύπους γραφικών και έχει ως κύριο σκοπό την βελτίωση των γραφικών στο web. Χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Εισαγωγή πολλαπλών βίντεο AVI, MPG, ASF, MP4 και άλλων είδών βίντεο, εισαγωγή πολλαπλών Animated GIF, και GIF, JPG, BMP και PNG αρχείων και έξοδο κινούμενες εικόνες GIF και εξαγωγή επιλεγμένων καρέ σε μεμονωμένες εικόνες.

KickMyGraphics : 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο
4/ 5 stars - "KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο" Το KickMyGraphics είναι ένα μικρό, έξυπνο δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε κινούμενες ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>