Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Οκτωβρίου 2017

FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας
Το FolderColorizer είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε το χρώμα στους φακέλους μας δίνοντας τους έτσι μία διαφορετική αίσθηση. Αυτό μπορεί να μας χρησιμεύσει για χρωματίσουμε τους φακέλους που έχουν ενδιαφέρον για εμάς με διαφορετικό χρώμα τον καθένα και θα μας βοηθήσει κατ΄αυτό τον τρόπο να ομαδοποιήσουμε καλύτερα το περιεχόμενο μας αφού θα ξέρουμε για παράδειγμα σε τι περιεχόμενο αντιστοιχεί το κάθε χρώμα.Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το πρόγραμμα είναι ένα απλό registration γράφοντας το e-mail σας. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να του αλλάξετε χρώμα και κάντε κλίκ με το δεξί πλήκτρο του ποντικού σας επάνω του.Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε να δώσετε στον φάκελο, και κάντε ανανέωση (refresh) για να δείτε τις αλλαγές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας
4/ 5 stars - "FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας" Το FolderColorizer είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε το χρώμα στους φακέλους μας δίνοντας τους έ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>