Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Απριλίου 2013

EXO Shift: Υψηλής ταχύτητας δράσης αγωνιστικό παιχνίδι
Ένα υψηλής ταχύτητας δράσης αγωνιστικό παιχνίδι όπου οι οδηγοί προσθέτουν παράνομα τεχνικές βελτιώσεις σε τμήματα των οχημάτων τους μέσα στον αγώνα. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την CyberTek Dynamics μια μικρή ομάδα από τρεις φοιτητές στη Σχολή Κινηματογράφου του Βανκούβερ χρησιμοποιώντας την Unity 3D Machine και θα σας χαρίσει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Επίσημη Ιστοσελίδα : projects.myvfs.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

Download


EXO Shift: Υψηλής ταχύτητας δράσης αγωνιστικό παιχνίδι
4/ 5 stars - "EXO Shift: Υψηλής ταχύτητας δράσης αγωνιστικό παιχνίδι" Ένα υψηλής ταχύτητας δράσης αγωνιστικό παιχνίδι όπου οι οδηγοί προσθέτουν παράνομα τεχνικές βελτιώσεις σε τμήματα των οχημάτων τους...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>