02 Δεκεμβρίου 2016

Emsisoft Emergency Kit: Σαρώστε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλα προγράμματαTo Emsisoft Emergency Kit είναι ένα θαυμάσιο λογισμικό που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από από rootkits, bots, spyware adware, ιούς, worms, trojans, dialers, keyloggers και άλλα κακόβουλα προγράμματα. Είτε απλά σερφάρετε στο διαδίκτυο ή ακόμη και αν είστε έμπειρος χρήστης το Emsisoft Emergency Kit θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η χρήση του είναι πολύ απλή και περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω

ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη, μόλις ολοκληρωθεί η εξαγωγή των αρχείων θα εμαφνιστεί το εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας σας.
2
Τρέξτε την εφαρμογή απο το εικονίδιο και περιμένετε λιγα δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρώσει τον έλεγχο των υπογραφών.
3
Απο το κυρίως μενού επιλέξτε settings και επιλέξτε ως γλώσσα τα ελληνικά.
4
Επιστρέψτε τώρα στο κυρίως μενού και πατήστε update για να ενημερώσετε την εφαρμογή.
5
Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση και μετά επιστρέψτε στο κυρίως μενού και πατήστε Scan και στην επόμενη καρτέλα πατήστε smart scan.
6
Πείτε ένα καφέ μέχρι η εφαρμογή να αναλύσει τον σκληρό σας δίσκο. Στην περίπτωση που βρεί κακόβουλο λογισμικό θα σας το εμφανίσει στον πίνακα ανάλυσης και παράλληλα τα ύποπτα αρχεία θα τα βάλει σε καραντίνα. Μάλιστα για κάθε αρχείο ορίζει ακόμη και επικινδυνότητά του αφού δίπλα από το όνομα του υπάρχει και μία μικρή περιγραφή για το πόσο επικίνδυνο δυνητικά μπορεί να είναι για τον υπολογιστή σας.
7
Απο εκεί και μετά αν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι κάποιο αρχείο που έχει τεθεί σε καραντίνα δεν είναι κακόβουλο μπορείτε πολύ απλά να κλικάρετε επάνω στο ύποπτο αρχείο και μετά να πατήσετε το κουμπί αποκατάσταση.
 
Emsisoft Emergency Kit 12.0.0.6971

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 
Emsisoft Emergency Kit: Σαρώστε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλα προγράμματα
4/ 5 stars - "Emsisoft Emergency Kit: Σαρώστε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλα προγράμματα" To Emsisoft Emergency Kit είναι ένα θαυμάσιο λογισμικό που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από από rootkits, b...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>