Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Οκτωβρίου 2016

Aciqra : Εικονικό πλανητάριο,πρόγραμμα χαρτογράφησης του ουρανού
Το Aciqra είναι ένα δωρεάν, open source εικονικό πλανητάριο και πρόγραμμα χαρτογράφησης του ουρανού και προσομοίωσης ουράνιων σωμάτων στον ουρανό. Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε περίπου 120.000 αστέρια, 8 πλανήτες τον ήλιο και το φεγγάρι από οποιαδήποτε θέση στη Γη με ακρίβεια 1 μοίρας για τα επόμενα 50 χρόνια. Προορίζεται για χρήστες που βλέπουν τακτικά τον ουρανό μέσα από ένα τηλεσκόπιο ή κιάλια, ή με μια φωτογραφική μηχανή και το λογισμικό πρέπει να τους βοηθήσει ώστε αποφασίσουν και να προγγραματίσουν να δουν διάφορα ουράνια σώματα και φαινόμενα.Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μην είναι το απολύτως κατάλληλο πρόγραμμα για το ευρύ κοινό. Το Aciqra είναι το κύριο μέρος ενός μεγαλύτερου Project που ονομάζεται Caglow που έχει ως στόχο να παρέχει μια σειρά από δωρεάν εργαλεία ανοικτού κώδικα για την αστρονομία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Aciqra : Εικονικό πλανητάριο,πρόγραμμα χαρτογράφησης του ουρανού
4/ 5 stars - "Aciqra : Εικονικό πλανητάριο,πρόγραμμα χαρτογράφησης του ουρανού" Το Aciqra είναι ένα δωρεάν, open source εικονικό πλανητάριο και πρόγραμμα χαρτογράφησης του ουρανού και προσομοίωσης ουράνιων σωμάτω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>