Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Νοεμβρίου 2013

Winamp, τίτλοι τέλους για τον δημοφιλέστερο Media PLayerΤο  Winamp είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο, υψηλής πιστότητας media player για τα Windows, υποστηρίζει την αναπαραγωγή του ήχου σε πολλά φορμά (MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, κλπ.) και τύπων βίντεο (AVI, ASF, MPEG, NSV) (υποστηρίζοντας τόσο το κλασικό Winamp 1 .x/2.x όσο και το Winamp 3 ) με οπτικοποίηση ήχου και πλήθος από plug-ins, μια προηγμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων, Internet ραδιόφωνο υποστήριξη τηλεόρασης καθώς και CD ripping.

 Δυστυχώς όμως δεν θα είναι ακόμη για πολύ μαζί μας, σύμφωνα με ανακοίνωση που βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της εφαρμογής ύστερα από 15  περίπου χρόνια συνεχούς λειτουργίας σταματάει  η ανάπτυξή του. Μάλιστα  25 ημέρες  πρίν την επίσημη παύση της λειτουργίας του  η εταιρεία ανάπτυξης του  κυκλοφόρησε  την τελευταία του έκδοση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
Winamp Media Player 5.666


Winamp, τίτλοι τέλους για τον δημοφιλέστερο Media PLayer
4/ 5 stars - "Winamp, τίτλοι τέλους για τον δημοφιλέστερο Media PLayer " Το  Winamp είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο, υψηλής πιστότητας media player για τα Windows, υποστηρίζει την αναπαραγωγή του ήχου σε πολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>