Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιανουαρίου 2014

USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8Η δημιουργία ενός μέσου επαναφοράς πρέπει να είναι η πρώτη μας φροντίδα μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή μας. Ευτυχώς στην νέα έκδοση Windows της Microsoft στα Windows 8 έχει απλοποιηθεί αρκετά. Ας δούμε τώρα πώς μπορούμε να το φτιάξουμε.
  • Τοποθετούμε ένα οποιοδήποτε USB Flash με μέγεθος μεγαλύτερο από 256 mb στην αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή μας και μετακινούμε τον κέρσορα του ποντικιού μας στην επιφάνεια εργασίας των windows 8 πρός τη δεξιά πλευρά της οθόνης μας και μέχρι να εμφανισθεί η κλασική μπάρα των windows 8 με τις βασικές λειτουργίες και ρυθμίσεις και κλικάρουμε στο πεδίο αναζήτηση :
  • Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε ρυθμίσεις και μέσα στο πεδίο της αναζήτησης γράψτε Create a recovery drive και πατήστε Enter και κάντε κλίκ στο εικονίδιο Δημιουργία μονάδας δίσκου αποκατάστασης και ακολουθείτε τον οδηγό:

Live Demo


Αυτό ήταν, από εκεί και πέρα και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μπείτε στα windows, ή αν θέλετε να κάνετε επαναφορά η επιδιόρθωση του υπολογιστή σας βάζετε το USB Flash και ξεκινάτε από εκεί επιλέγοντας απλά αυτό που θέλετε να κάνετε.


USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8
4/ 5 stars - "USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8" Η δημιουργία ενός μέσου επαναφοράς πρέπει να είναι η πρώτη μας φροντίδα μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>