Stickies : Ο εναλλακτικός τρόπος για να θυμάστε τη λίστα των υποχρεώσεων σας



Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Stickies : Ο εναλλακτικός τρόπος για να θυμάστε τη λίστα των υποχρεώσεων σας

read

Τα Stickies είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα για PC για αντικαταστήσετε τα χαρτάκια με τις κίτρινες σημειώσεις στην οθόνη του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια μηχανογραφημένη έκδοση αυτών των σημειώσεων. Πρόκειται για τα γνωστά κίτρινα ορθογώνια κουτάκια μέσα στα οποία μπορείτε να  γράψετε σημειώσεις κειμένου. 

Αφού δημιουργηθούν, θα παραμείνουν στην οθόνη έως ότου τα αφαιρέσετε. Μόλις εμφανιστούν στην οθόνη, τα stickies θα παραμείνουν εκεί που είναι τοποθετημένα ακόμα και μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μέχρι να τα κλείσετε. Η εμφάνιση των Stickies μπορεί να προσαρμοστεί και φυσικά μπορείτε να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα κουμπιά και να αποθηκευτούν διαφορετικά στυλ. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να τροποποιηθούν επίσης και να να αποθηκεύσουν κείμενο ή εικόνες. 

Επίσης, μπορούν να συνδεθούν σε μια εφαρμογή, ιστοσελίδα, έγγραφο ή φάκελο, ώστε να εμφανίζονται μόνο εκεί. Επίσης, μπορούν να μεταφερθούν από το ένα μηχάνημα στο άλλο είτε μέσω μιας σύνδεσης δικτύου TCP / IP είτε μέσω ενός διακομιστή αλληλογραφίας SMTP ή ενός προγράμματος-πελάτη MAPI client.  Εν κατακλείδι θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν, υπέροχο, πλήρως παραμετροποιήσιμο λογισμικό γραφείου. και όχι μόνο με πολλές ρυθμίσεις και εφαρμογές χρήσης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!