12 Μαρτίου 2013

SharePod, προσθέσετε και καταργήσετε μουσική και ήχοαπό το iPod σαςΠροκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με μεγάλη χρησιμότητα για τους χρήστες iPod. Μπορείτε να προσθέσετε και να καταργήσετε μουσική και βίντεο από το iPod σας,προσθέστε, αφαιρέστε και επεξεργαστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας, δείτε φωτογραφίες και δημιουργίστε αντιγράφα ασφαλείας,αντιγράψτε μουσική, βίντεο και λίστες αναπαραγωγής από το iPod σας  και συγχρονίσετε  το με τον  υπολογιστή  σας.

Χάρη στο SharePod, θα είστε σε θέση να αντιγράψετε μουσική και βίντεο μεταξύ του υπολογιστή και του iPod σας, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα να το αποσυπιέσετε και να εξαγάγετε τα περιεχόμενα του αρχείου zip στη μονάδα δίσκου σας iPod. Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί το iPod σας ως  αφαιρούμενη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής από το Winamp για το iPod σας. Επιπλέον εάν χρησιμοποιείτε από κοινού το iPod μονάδας δίσκου σε ένα δίκτυο, μπορούν και άλλοι χρήστες να εκτελέσουν το αντίγραφο του SharePod από τους υπολογιστές τους και να κατεβάσουν μουσική απευθείας από το iPod σας.

Επίσημη Ιστοσελίδα : getsharepod.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

Download-SharePod 3.9.9Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια