Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαρτίου 2013

OxygenOffice ProfessionalΤο OxygenOffice Professional είναι μια βελτιωμένη έκδοση του κλασικού OpenOffice που όμως περιέχει περισσότερα extras όπως cliparts πρότυπα, γραμματοσειρές και υποστήριξη VBA. Περιλαμβάνονται περισσότεροι από 3.400 γραφικών τόσο clip art όσο και φωτογραφίες. Οι εικόνες αυτές  μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε έγγραφο OxygenOffice. Ακόμη περιλαμβάνει πολλά πρότυπα και δείγματα εγγράφων, καθώς και πάνω από 90 γραμματοσειρές. Τα πρόσθετα ενσωματώνονται από προεπιλογή κατά την εγκατάσταση του OxygenOffice Professional, αλλά είναι προαιρετικά, έτσι ώστε ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει ποια μέρη θέλει να συμπεριλάβει και ποια να αφήσει έξω. 

Τα επιπλέον πρότυπα, γραμματοσειρές και γραφικά είναι δωρεάν τόσο για προσωπική και επαγγελματική χρήση, επίσης υπάρχουν και κάποιες επιπλέον ευκολίες, όπως το OOoWikipedia, με το οποίο μπορεί να κάνει κάποιος αναζήτηση στην ελεύθερη on-line εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, διαθέτει επίσης εγχειρίδιο  χρήστη και εκτεταμένες δυνατότητες -συμβουλές  για να βοηθήσει τους αρχάριους Η τρέχουσα έκδοση είναι σε θέση να τρέξει VBA (Visual Basic for Applications) από το Excel έγγραφα στο Calc (υπό ανάπτυξη) και, επίσης, μπορείτε να εισάγετε Office Open XML (Microsoft Office 2007),  WordPerfect αρχεία και έγγραφα T602.

Επίσημη Ιστοσελίδα : oxygenofficepro.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

Download-OxygenOffice Professional 3.2.1.40


OxygenOffice Professional
4/ 5 stars - "OxygenOffice Professional " Το OxygenOffice Professional είναι μια βελτιωμένη έκδοση του κλασικού OpenOffice που όμως περιέχει περισσότερα extras όπως cliparts π...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα