//Add More external stylesheets Falco GIF Animator : Σχεδιάσετε και επεξεργαστείτε κινούμενες εικόνες και μπάνερς



Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Falco GIF Animator : Σχεδιάσετε και επεξεργαστείτε κινούμενες εικόνες και μπάνερς

read

Το Falco GIF Animator είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που για να σχεδιάσετε και να επεξεργαστείτε τις κινούμενες εικόνες (GIF). Πρόκειται για μία πολύ δυνατή εφαρμογή για τη δημιουργία κινούμενων εικόνωνGIF. Χειρίζεται δημοφιλείς μορφές αρχείων που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πολλών εικόνων διαφόρων μεγεθών και όλων των πιθανών συστημάτων χρώμα.

Υποστηρίζει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για επαγγελματίες σχεδιαστές και παραγωγούς γραφικών ώστε δημιουργήσουν κινούμενα γραφικά με μοναδικά GIF που θα ενσωματώσουν σε διάφορα προϊόντα λογισμικού, προγράμματα εφαρμογής, παιχνίδια και όπου αλλού επιθυμούν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και άλλα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο χρήστη να εξάγει, να επεξεργαστεί και να διαχειριστεί εικονίδια και άλλες μικρές εικόνες.  Επιτρέπει τη φόρτωση από αρχεία DLL, EXE, BMP, GIF, PNG, JPG, ICO, CUR, ANI αρχεία, και αποθηκεύει εικόνες σε JPG, GIF, PNG, BMP, ICO, CUR και μορφές ANI, υποστηρίζει απεριόριστη λειτουργία undo/redo, κάνει αντιγραφή και επικόλληση σε πολλαπλά παράθυρα, επικόλληση από MS Paint και άλλα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. 

Υποστηρίζει ακόμη τις λειτουργίες Pencil, Line, Text, Rectangle, Ellipse, Filled Rectangle, Filled Ellipse, Fill Tool, Selection και άλλα. Συνοψίζοντας, από την αίσθηση που μας άφησε δουλεύοντας το, θεωρούμε ότι πρόκειται είναι ένα καλό πολύ εργαλείο για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε αρχεία GIF και να φτιάξετε κινούμενα σχέδια είτε είστε επαγγελματίας είτε απλά σας αρέσει να ασχολείστε με αυτού του είδους τα προγράμματα.  Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε την σχετική απλότητα στη χρήση του αφού ακόμη και να μην είστε γραφίστας πολύ γρήγορα θα κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας και φυσικά τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!