Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Ιουνίου 2013

360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμούΑν πιστεύετε ότι το PC σας είναι έχει αρχίσει να γίνεται αργό, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς.Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή βελτιστοποίησης, εύρεσης σφαλμάτων και καθαρισμού του υπολογιστή από τα άχρηστα στοιχεία που μαζεύευονται και μειώνουν δραματικά την απόδοση του υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή Junk Files Cleaner για να αφαιρέσετε τα αχρησιμοποίητα αρχεία τα ίχνη των online δραστηριοτήτων, τα προσωρινά αρχεία, αρχεία καταγραφής κ.λπ.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8,Win 7,Vista,XP

 360Amigo System Speedup


360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμού
4/ 5 stars - "360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμού" Αν πιστεύετε ότι το PC σας είναι έχει αρχίσει να γίνεται αργό, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς.Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα