06 Ιουνίου 2013

360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμούΑν πιστεύετε ότι το PC σας είναι έχει αρχίσει να γίνεται αργό, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς.Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή βελτιστοποίησης, εύρεσης σφαλμάτων και καθαρισμού του υπολογιστή από τα άχρηστα στοιχεία που μαζεύευονται και μειώνουν δραματικά την απόδοση του υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή Junk Files Cleaner για να αφαιρέσετε τα αχρησιμοποίητα αρχεία τα ίχνη των online δραστηριοτήτων, τα προσωρινά αρχεία, αρχεία καταγραφής κ.λπ.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8,Win 7,Vista,XP

 360Amigo System Speedup
360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμού
4/ 5 stars - "360Amigo System Speedup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης, και καθαρισμού" Αν πιστεύετε ότι το PC σας είναι έχει αρχίσει να γίνεται αργό, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς.Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>