14 Απριλίου 2013

WinZip για τα Windows 8To WinZip για τα Windows 8 είναι μία δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων που σας επιτρέπει να ανοίξετε υπάρχοντα ZIP - ZIPX αρχεία, ή να δημιουργήσετε νέα και να τα μοιραστείτε online. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τα αρχεία και τους φακέλους χρησιμοποιώντας μια σαφή, φιλική προς το χρήστη εμφάνιση, στην επιφάνεια εργασίας των Windows. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει τη λειτουργικότητα και τη δύναμη του desktop client WinZip, εξακολουθεί να έχει τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται ένα μέσος χρήστης. Έτσι, μπορείτε να συμπιέσετε αρχεία ή φακέλους, να προσθέστε προστασία με κωδικό πρόσβασης για να περιορίσει την πρόσβαση στα αρχεία σας, ή να προσθέσετε αν επιθυμείτε την μέγιστη ασφάλεια για τα αρχεία σας ισχυρότατη στρατιωτικού τύπου κρυπτογράφηση στα συμπιεσμένα αρχεία σας.

Επίσημη Ιστοσελίδα : winzip.com
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8

Download
WinZip για τα Windows 8
4/ 5 stars - "WinZip για τα Windows 8" To WinZip για τα Windows 8 είναι μία δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων που σας επιτρέπει να ανοίξετε υπάρχοντα ZIP -...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>