Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Φεβρουαρίου 2013

Smokin'Guns
Το Smokin 'Guns είναι ένα παιχνίδι, αναπαράσταση της "παλιάς άγριας Δύσης", περιλαμβάνει τα όπλα που φτιάχθηκαν εκείνη την εποχή με ιστορικά σωστές πληροφορίες, ακόμη περιλαμβάνειχάρτες και gametypes εμπνευσμένα κυρίως από σχετικές ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου. Η δημιουργία του ξεκίνησε το 2005 και από τότε έως και σήμερα βελτιώνεται συνεχώς,προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνοντας τη μηχανή του.

Επίσημη Ιστοσελίδα : smokin-guns.org
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

Download


Smokin'Guns
4/ 5 stars - "Smokin'Guns" Το Smokin 'Guns είναι ένα παιχνίδι, αναπαράσταση της "παλιάς άγριας Δύσης", περιλαμβάνει τα όπλα που φτιάχθηκαν εκείν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα