Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σαςΘέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμώμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικούς εγκατάστασης των windows αλλά και πολλων άλλων προγραμμάτων που μας είναι απαραίτητα. Το LicenseCrawler είναι ο ιδανικός βοηθός που θα μας λύσει τα χέρια.Πρόκειται για μία μικρή φορητή εφαρμογή (Portable) και δεν χρειάζεται καμμία εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα που μέσα σε λίγη ώρα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα βρεί όλους τους αριθμούς κλειδιά από όλα τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα συμπεραλαμβανομένου και αυτoύ των windows.

Δεν απομένει παρά να σώσουμε το αρχείο σε μορφή text και να το φυλάξουμε κάπου, έτσι όταν θέλετε να εγκαταστήσετε πάλι κάποια προγράμματα που σας είναι απαραίτητα δεν χρειάζεται να ανατρέχετε σε manual και σε αυτοκόλητα χαρτάκια ώστε να βρείτε τα κλειδιά. Το LicenseCrawler υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows από τα Windows 95 σε Windows 7 σε μέχρι Windows Server 2008 R2 (64bit).

Η εφαρμογή υποστηριζει και ελληνικά επομένως όσοι θα θέλατε να έχετε ένα πλήρες εξελληνισμένο μενού, πατήστε εδώ κατεβάστε το αρχείο Greek (by Wasilis Mandratzis) αποσυμπιέστέ το και κάντε αντιγραφή το αρχείο Greek.lc μέσα στο φάκελο του προγράμματος, τρέξτε πάλι την εφαρμογή επιλέξτε απο το μενού tools-language και επιλέξτε ελληνικά. 

LicenseCrawler 1.81

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια