Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Αυγούστου 2016

Pale Moon : Ο σύγχρονος BrowserΟ Pale Moon Browser είναι ένας πολύ καλός και γρήγορος Browser που έχει βελτιστοποιηθεί και βασίζεται στη μηχανή του browser Mozilla Firefox, από το κυριότερα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουμε τη βελτιστοποίηση του για χρήση από σύγχρονους επεξεργαστές, με σημαντικά λιγότερη χρήση μνήμης και μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης των ιστοσελίδων. Διαθέτει υποστήριξη για SVG και Canvas, και downloadable γραμματοσειρές συμπεριλαμβανομένων των WOFF, υποστήριξη για HTML5 και WebGL (v4 +) , υποστήριξη για τις επεκτάσεις (add-ons), του firefox για τα θέματα και τα personas.Μαζί με τον Waterfox, είναι προς το παρόν οι μοναδικοί browsers που εκμεταλλεύονται 100% τις δυνατότητες των εξηντατετράμπιτων (64) Widows.

Pale Moon 26.4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Pale Moon : Ο σύγχρονος Browser
4/ 5 stars - "Pale Moon : Ο σύγχρονος Browser" Ο Pale Moon Browser είναι ένας πολύ καλός και γρήγορος Browser που έχει βελτιστοποιηθεί και βασίζεται στη μηχανή του browser Mozilla...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>