Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Απριλίου 2017

Free Windows Cleanup Tool : Δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού των windows από τα άχρηστα αρχείαΔωρεάν εφαρμογή καθαρισμού των windows από τα σκουπίδια που συσσωρεύονται κατά την χρήση του H/Y σας. Σας επιτρέπει να βρείτε και να καταργήσετε τα αρχεία σκουπίδια στον υπολογιστή σας, άκυρες καταχωρήσεις μητρώου, να διαγράψτε το ιστορικό της περιήγησή σας στο διαδίκτυο, επίσης μπορείτε να διαγράψετε τη μνήμη cache, τα cookies, URLs, αρχεία index.dat και πολλά άλλα. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία εφαρμογή σάρωσης του μητρώου (Registry) των windows για τη βελτιστοποίηση του με την την εύρεση και την εξάλειψη λαθών και άκυρων καταχωρήσεων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή και για λόγους ασφάλειας το πρόγραμμα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα αν κάτι δεν πάει καλά, να επαναφέρετε το μητρώου των windows στην αρχική του κατάσταση.

Free Windows Cleanup Tool :  2.8 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Windows Cleanup Tool : Δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού των windows από τα άχρηστα αρχεία
4/ 5 stars - "Free Windows Cleanup Tool : Δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού των windows από τα άχρηστα αρχεία" Δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού των windows από τα σκουπίδια που συσσωρεύονται κατά την χρήση του H/Y σας. Σας επιτρέπει να βρείτε και να...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>