Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Οκτωβρίου 2016

Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτήΤο Doro PDF Writer εγκαθιστά ένα εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή σας με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF δωρεάν από οποιοδήποτε εφαρμογή των Windows. Με  την βοήθεια του προγράμματος δεν χρειάζεστε πλέον ένα ακριβό επεξεργαστή PDF για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εγγράφων ώστε να έχετε επαγγελματική εμφάνιση των εγγράφων PDF. Λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows, εφόσον έχει υποστήριξη για εκτύπωση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το επιλέξετε από το μενού των ρυθμίσεων του προγράμματος πριν από την εκτύπωση του εγγράφου σας. Στη συνέχεια το Doro PDF Writer θα ξεκινήσει  με επιλογές ρύθμισης, όπως η προσθήκη ενός τίτλου, το θέμα και το όνομα του συγγραφέα του εγγράφου. Υπάρχουν επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η κρυπτογράφηση 128-bit, η προστασία με κωδικό πρόσβασης και η δυνατότητα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει κανείς την αντιγραφή την επικόλληση και τις λειτουργίες εκτύπωσης για το έγγραφο ή τις εικόνες.

Doro PDF Writer:  2.0.7
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτή
4/ 5 stars - "Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτή " Το Doro PDF Writer εγκαθιστά ένα εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή σας με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF δωρεάν από...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>