Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Ιανουαρίου 2013

Jibbed 6.0Διανομή Linux βασίζισμένη στο NetBSD Στην διανομή αυτή έχουν διορθωθεί πολλά bug των προηγούμενων διανομών. Όπως πάντα, χρησιμοποιεί το Xorg σαν βάση και το xfce4 ως διαχειριστή παραθύρων. Είναι bootable LiveCD και λειτουργεί χωρίς να υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης στο σκληρό δίσκο. Πραγματοποιεί αυτόματη ανίχνευση του υλικού του υπολογιστή, παρέχει υποστήριξη για μια ευρεία ποικιλία καρτών γραφικών, καρτών ήχου, διασυνδέσεις δικτύου, και USB συσκευές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο διάσωσης ή ακόμη και σαν μέσο εκμάθησης Unix.

Επίσημη Ιστοσελίδα : jibbed.org
Λειτουργικό Σύστημα: Linux

Download - Jibbed 6.0


Jibbed 6.0
4/ 5 stars - "Jibbed 6.0" Διανομή Linux βασίζισμένη στο NetBSD Στην διανομή αυτή έχουν διορθωθεί πολλά bug των προηγούμενων διανομών. Όπως πάντα, χρησιμοποιεί ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>