Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Ιανουαρίου 2013

Hero Fighter 0.7Το Hero Fighter είναι ένα web-based παιχνίδι γραμμένο σε Flash. Τον Αύγουστο του 2008 o Marti Wong άρχισε να δημιουργεί τη μηχανή για το Hero Fighter. Μερικούς μήνες αργότερα είναι σχεδόν έτοιμο. Το στύλ των μαχών σε σχέση με το "Little Fighter 2" είναι ακριβώς το ίδιο αλλά τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα. Μπορείτε να παίξετε μόνος εναντίον του computer αλλά αν παίξετε μέσω network-internet είναι μία άλλη η αίσθηση.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Win 8,Win 7,Vista,XP

Download


Hero Fighter 0.7
4/ 5 stars - " Hero Fighter 0.7" Το Hero Fighter είναι ένα web-based παιχνίδι γραμμένο σε Flash. Τον Αύγουστο του 2008 o Marti Wong άρχισε να δημιουργεί τη μηχα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα