Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2014

WiFi Password Decryptor: Ανακτήστε τους κωδικούς σας σε ασύρματα δίκτυα


Το WiFi Password Decryptor είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε άμεσα τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού σας Wireless που είναι αποθηκευμένοι στον υπολογιστή σας. Ανακτά αυτόματα όλους τους τύπους των ασύρματων κλειδιών και κωδικών πρόσβασης (WEP/WPA/WPA2 κλπ) που αποθηκεύονται από τα Windows κατά τη ρύθμιση παραμέτρων ενός ασύρματου δικτύου
Για κάθε λογαριασμό WiFi, εμφανίζει τις ακόλουθες πληροφορίες: Το όνομα του WiFi (SSID)  τις Ρυθμίσεις ασφαλείας (WEP-64/WEP-128/WPA2/AES/TKIP, τον τύπο του κωδικού πρόσβασης και τον κωδικό πρόσβασης σε μορφή απλού κειμένου. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λίστα με τους κωδικούς σε HTML / XML αρχεία κειμένου. Μπορείτε ακόμη να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε από τους λογαριασμούς που εμφανίζονται  και να  γρήγορα να αντιγράψετε τον κωδικό πρόσβασης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WiFi Password Decryptor 3.2


WiFi Password Decryptor: Ανακτήστε τους κωδικούς σας σε ασύρματα δίκτυα
4/ 5 stars - "WiFi Password Decryptor: Ανακτήστε τους κωδικούς σας σε ασύρματα δίκτυα" Το WiFi Password Decryptor είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε άμεσα τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>