Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Αυγούστου 2013

Abode Acrobat Profesional 8, κατεβάστε το τώρα δωρεάνTo Adobe Acrobat Pro 8.0 περιέχει είναι ένα ενιαίο σύνολο λογισμικού για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση  σε  αρχεία PDF. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006, και είναι  είναι διαθέσιμο πλέον Δωρεάν για όλους από την Adobe. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για χρήση σε Windows 2000 και XP, παρ΄όλα αυτά όμως μπορεί να τρέξει κανονικά ακόμη και στα Windows 8. Κατά τη στιγμή της εγκατάσταση θα σας ζητηθεί ο σειριακός αριθμός του προϊόντος που για τα windows είναι:

 1118-1414-1955-8737-8172-0350

 Αν επιθυμείτε να να εγκαταστήσετε το Acrobat σε x64 Windows κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα δείτε μία προειδοποίηση,  ότι το AdobePDF.dll  για τα Windows Vista CD-ROM είναι απαραίτητο. 

Κάνοντας κλικ στο κουμπί αναζήτηση θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι στον τρέχοντα φάκελο, ανεβείτε ένα επίπεδο στο φάκελο κάντε διπλό κλικ στον φάκελο AMD64, επιλέξτε AdobePDF.dll, κάντε κλικ πατήστε O.K και μετά συνεχίστε την εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Abode Acrobat Profesional 8, κατεβάστε το τώρα δωρεάν
4/ 5 stars - "Abode Acrobat Profesional 8, κατεβάστε το τώρα δωρεάν" To Adobe Acrobat Pro 8.0 περιέχει είναι ένα ενιαίο σύνολο λογισμικού για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση  σε  αρχεία PDF. Κυκλοφόρησε ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>