29 Σεπτεμβρίου 2016

Lunascape: Browser για PC και κινητά που συνδυάζει Firefox, Google Chrome και Internet ExplorerΟ Lunascape είναι ο μοναδικός Browser έως τώρα που συνδυάζει τις μηχανές των Firefox, Google Chrome και Internet Explorer σε μια μόνο εφαρμογή.Το Lunascape, λύνει ζητήματα συμβατότητας που παρουσιάζονται στην θέαση μίας στοσελίδας με την χρήση διαφορετικών Browsers.Το πρόγραμμα δεν περιορίζεται μόνο στους ΙΕ, Firefox, και Chrome, αφού έχει και από μόνο του κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Έρχεται με bookmarklets, υποστηρίζει scripts για αυτοματοποιημένες λειτουργίες, αποτροπή ανοίγματος παραθύρων από κακόβουλες ιστοσελίδες RSS αναγνώστη, γενικότερα η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι είναι πολύ καλός γρήγορος και παραμετροποιήσιμος Browser. 

Lunascape: 6.14.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, iPad, iPod, Android, iPhone

 
Lunascape: Browser για PC και κινητά που συνδυάζει Firefox, Google Chrome και Internet Explorer
4/ 5 stars - "Lunascape: Browser για PC και κινητά που συνδυάζει Firefox, Google Chrome και Internet Explorer " Ο Lunascape είναι ο μοναδικός Browser έως τώρα που συνδυάζει τις μηχανές των Firefox, Google Chrome και Internet Explorer σε μια μ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>