Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Ιουλίου 2016

LastPass : Aποθηκεύεστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς σαςΑποθηκεύεστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς που υπάρχουν αποθηκευμένοι κατά την περιήγησή σας στο internet. Η ομάδα του LastPass θεωρεί πως η διαδικτυακή εμπειρία μπορεί να είναι ευκολότερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη. Καταναλώνουμε πάνω από 10.300 ώρες κάθε χρόνο ανακτώντας κωδικούς, δημιουργώντας καινούργιους ή ζητώντας τηλεφωνική υποστήριξη. Ακόμη χειρότερα αν κάποιος κλαπεί. Δεν θέλουμε να μπλεκόμαστε με κωδικούς και να ρισκάρουμε την ιδιωτικότητα μας ή τα δεδομένα μας. Σχεδιασμένο από λάτρεις του διαδικτύου και έμπειρους προγραμματιστές, το LastPass δημιουργήθηκε για να κάνει την διαδικτυακή εμπειρία ευκολότερη και ασφαλέστερη για όλους. Η εφαρμογή θα εγκαταστήσει επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για τον Internet Explorer, Firefox και Chrome. Υποστηρίζει Internet Explorer 6+, Firefox 2.0+, Chrome 18+, Safari 5+, Opera 11+


Author's Website:


LastPass : Aποθηκεύεστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς σας
4/ 5 stars - "LastPass : Aποθηκεύεστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς σας" Αποθηκεύεστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς που υπάρχουν αποθηκευμένοι κατά την περιήγησή σας στο internet. Η ομάδα του LastPass θεωρε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα