Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουλίου 2016

Πώς να ενώσετε δύο βίντεο σε έναΣε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε το πώς μπορείτε να μετατρέψτε βίντεο σε εικόνες ή σε Animation, με το VirtualDub, σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ενώσετε δύο ή και περισσότερα βίντεο σε ένα.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Κατεβάστε το VirtualDub και αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο, τρέξτε το εικονίδιο VirtualDub από εκεί, (το πρόγραμμα δεν χρειάζεται χρειάζεται εγκατάσταση). Επιλέξτε από το μενού του προγράμματος Open video File και βρείτε την διαδρομή για το πρώτο μέρος του βίντεο στο σημείο που το έχετε αποθηκεύσει:
2
Επιλέξτε από το μενού του προγράμματος Audio και μετά Full Prossesing Mode.
3
Πηγαίνετε τώρα από το μενού του VirtualDub και επιλέξτε File - Apped AVI Segment, επιλέξτε τώρα τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένο το δεύτερο μέρος του βίντεο που θέλετε να συνενώσετε.
4
Επιλέξτε από το μενού Save AVI ορίστε το όνομα του βίντεο και περιμένετε το πρόγραμμα να τελειώσει τη διαδικασία της ένωσης. Σημειώστε ότι επειδή το πρόγραμμα καταγράφει τα δεδομένα σε ακατέργαστο AVI θα πρέπει στον σκληρό δίσκο που θα αποθηκεύσετε το τελικό βίντεο να έχει αρκετό ελεύθερο χώρο.


Πώς να ενώσετε δύο βίντεο σε ένα
4/ 5 stars - "Πώς να ενώσετε δύο βίντεο σε ένα " Σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε το πώς μπορείτε να μετατρέψτε βίντεο σε εικόνες ή σε Animation, με το VirtualDub, σήμερα θα σας ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>