Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Ιανουαρίου 2014

StartOnDesktop : Εκκίνηση των Windows 8 απευθείας στην επιφάνεια εργασίαςΌσοι έχετε εγκαταστήσει τα windows 8 σίγουρα θα σας έχει ξενίσει λίγο η νέα εμφάνιση και οι νέες λειτουργίες του, μία οπό αυτές είναι το ότι για να μπούμε στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας θα πρέπει να πατήσουμε στη σχετική καρτέλα που μας εμφανίζεται αυτή του desctop, ίσως σε κάποιους αυτή η λειτουργία μπορεί να μην αρέσει, σε αυτό το πνεύμα κινείται και η εφαρμογή StartOnDesktop, αφού με την ενεργοποίηση της μπορείτε  κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας μπαίνετε απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, τώρα, αν για κάποιο λόγο  θέλετε να την ενεργοποιήσετε, απλά ξανατρέξτε το πρόγραμμα και απενεργοποιήσετε την όπως βλέπετε στην εικόνα:StartOnDesktop : Εκκίνηση των Windows 8 απευθείας στην επιφάνεια εργασίας
4/ 5 stars - "StartOnDesktop : Εκκίνηση των Windows 8 απευθείας στην επιφάνεια εργασίας" Όσοι έχετε εγκαταστήσει τα windows 8 σίγουρα θα σας έχει ξενίσει λίγο η νέα εμφάνιση και οι νέες λειτουργίες του, μία οπό αυτές είναι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>