Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Νοεμβρίου 2012

TAGAP 2Πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι δράσης που διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο, ικανό να σας προσφέρει  αρκετές ώρες απόλαυσης. Ένα παιχνίδι φτιαγμένο για Windows, θα τρέξει καλά σε windows Xp και Windows Vista και Windows 7, αν έχετε Windows XP βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει το Windows XP SP1. Είναι συμβατό με τα πιο γνωστά GamePad (Xbox 360™ Controller και Logitech). Παρ΄ ότι το TAGAP 2 σχεδιάστηκε ειδικά για να τρέξει σε περιβάλλον Microsoft Windows, μπορείτε να τρέξετε το παιχνίδι και σε Apple Macs καθώς και μέσω της  της εφαρμογής Wineskin Winery δείτε περισσότερα εδώ.
Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows XP/Mac Os X

Download


TAGAP 2
4/ 5 stars - " TAGAP 2" Πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι δράσης που διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο, ικανό να σας προσφέρει  αρκετές ώρες απόλαυσης. Ένα παιχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>