Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Νοεμβρίου 2012

Radeon BIOS Editor: Αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο BIOS σε κάρτες γραφικών της σειράς ATI RadeonΤο Radeon BIOS Editor είναι ένα μικρό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο BIOS σε κάρτες γραφικών ATI της οικογένειας Radeon Η εφαρμογή έχει ένα   απλό περιβάλλον εργασίας, που χωρίζεται στις κατηγορίες που αντιστοιχούν με τις ρυθμίσεις της κάρτας.

 Μέσα στις κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής είναι να κατεβάστε τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό και το υλικό για παράδειγμα (ημερομηνία και ώρα, έκδοσης, τον τύπο του συστήματος, ID της συσκευής, το μέγεθος, τύπος,memory interface, διασύνδεση VGA) τη δυνατότητα των ρυθμίσεων του ρολογιού PowerPlay GPU μνήμης RAM και τάσης ενημέρωση για λάθος ρυθμίσεις, οδηγός για αρχάριους overclockers, τροποποιημένη Overdrive υπογραφή, που σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις ρυθμίσεις overclocking και πολλές ακόμη λειτουργίες δεν απαιτείται η εγκατάσταση του προγράμματος και τρέχει ​​χωρίς να απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή. 

Παρότι  το πρόγραμμα μας παρέχει πλήθος ρυθμίσεων και βελτιώσεων μέσα από ένα απλό σχετικά μενού  προφανώς απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Win 8, Win 7,Vista, XP

Download - Radeon BIOS Editor 1.28


Radeon BIOS Editor: Αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο BIOS σε κάρτες γραφικών της σειράς ATI Radeon
4/ 5 stars - "Radeon BIOS Editor: Αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο BIOS σε κάρτες γραφικών της σειράς ATI Radeon" Το Radeon BIOS Editor είναι ένα μικρό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο BIOS σε κάρτες γραφικών ATI της οικο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>