Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Νοεμβρίου 2012

Product Key Reader: Βρείτε τα κλειδιά εγκατάστασης των προγραμμάτωνΤο Product Key Reader λογισμικό σαρώνει τον υπολογιστή σας για τα κλειδιά προϊόντων του εγκατεστημένου λογισμικού και δημιουργεί μια λίστα από αυτά, έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λίστα ως εφεδρική. Όπως και ότι θα έχει θα έχετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας των σειριακών σας αριθμών Η διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας με Product Key Reader διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και γίνεται με ένα κλικ.  Το Product Key Reader είναι 100% δωρεάν. Απλά κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης, εγκαταστήσετε το και τρέξετε το πρόγραμμα. Το Product Key Reader υποστηρίζει σήμερα πάνω από 100 προγράμματα και είναι σε θέση να διαβάσει σε αυτά τους σειριακούς αριθμούς, Διαβάστε εδώ σε ποια προγράμματα βρίσκει τους κωδικούς

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
 Win 7,Vista, XP

Download


Product Key Reader: Βρείτε τα κλειδιά εγκατάστασης των προγραμμάτων
4/ 5 stars - "Product Key Reader: Βρείτε τα κλειδιά εγκατάστασης των προγραμμάτων" Το Product Key Reader λογισμικό σαρώνει τον υπολογιστή σας για τα κλειδιά προϊόντων του εγκατεστημένου λογισμικού και δημιουργεί μια λί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>