Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2012

Προσαρμόστε τα widows 7 στα μέτρα σαςΤο RT Se7en Lite έχει αναπτυχθεί από την ομάδα Rockers και σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τα windows 7. Μπορείτε να προσθέσετε ταπετσαρίες, εικονίδια, θέματα, να ενσωματώσετε ενημερωμένες εκδόσεις, προγράμματα οδήγησης, πακέτα γλώσσας, εφαρμογές, να καταργήστε διάφορα στοιχεία, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε δυνατότητες, να ρυθμίσετε τον τρόπο εγκατάστασης να αλλάξετε την δυνατότητα εκκίνησης σε ISO και USB, κ.λ.π.

Η ρύθμιση των διαφόρων σταδίων του προγράμματος είναι πολύ απλή και δεν θα σας προβληματίσει καθόλου. Πιο συγκεκριμένα Μπορείτε να ενσωματώσετε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows, όπως ενημερώσεις ασφαλείας, επείγουσες επιδιορθώσεις ενσωμάτωση οδηγών να προσθέσετε νέα πακέτα γλωσσών και να ενσωματώσετε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών .

Ακόμη μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία από τα παράθυρα, όπως για παράδειγμα προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης, υπηρεσίες, τα πακέτα γλωσσών, παράθυρα εφαρμογών και άλλα χαρακτηριστικά να απενεργοποιήσετε ή να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες του συστήματος, να κάνετε, αλλαγή των ρυθμίσεων ενέργειας, του πίνακα ελέγχου και άλλα

Μπορείτε ακόμη ενσωματώσετε το κλειδί του προϊόντος, να αλλάξετε γλώσσα, ζώνη ώρας, αλλαγή του τύπου του δικτύου, και τύπου ενημέρωσης, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της επιλογή αναβάθμισης, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Windows Live να παραλείψετε τη δημιουργία χρήστη, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας, εμφάνιση και αλλαγή ανάλυσης οθόνης, απενεργοποίηση του Windows Defender, κλπ.

Να προσαρμόστε τα παράθυρα και να προσθέσετε πολλαπλά θέματα, ταπετσαρία για την επιφάνειας εργασίας, προσθήκη gadget sidebar, προσθήκη screen-savers, αλλαγή οθόνη σύνδεσης, να προσθέστε τα έγγραφά σας, να αλλάξετε τα εικονίδια,να προσθέστε wallpapers, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Uxtheme patch, αλλαγή χρωμάτων πλαισίου και παράθυρων, να ορίσετε τα αγαπημένα σας gadgets ως προεπιλογή, κλπ. και τέλος να φτιάξετε ένα Βootable ISO, DVD  ή USB. που θα περιέχει όλα  τα νέα στοιχεία.

Θα χρειαστείτε το DVD εγκατάστασης των Windows 7, ή αντίστοιχα κάποιο φάκελο όπου μέσα σε αυτόν έχουμε αντιγράψει το περιεχόμενο το windows ώστε το πρόγραμμα θα αντιγράψει από αυτό τα αρχεία εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο και κατόπιν να επιλέξετε  το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.
Υπάρχουν δύο εκδόσεις της εφαρμογής η σταθερή 1.7 και προσφάτως η beta 2.6.0. 


Μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ :


Προσαρμόστε τα widows 7 στα μέτρα σας
4/ 5 stars - "Προσαρμόστε τα widows 7 στα μέτρα σας " Το RT Se7en Lite έχει αναπτυχθεί από την ομάδα Rockers και σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τα windows 7. Μπορείτε να προσθέσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>