Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Σεπτεμβρίου 2015

Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.XoristTo Kaspersky Xorist Decryptor είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθήσει στην καταπολέμηση ενός πολύ επικίνδυνου κακόβουλου λογισμικού της σειράς Trojan-Ransom.Win32.Xorist. Malware, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση των δεδομένων σε έναν υπολογιστή. Το Trojan αυτό με λίγα λόγια παίρνει τον έλεγχο του υπολογιστή που προσβάλει, κρατάει δηλαδή σε ομηρία τον υπολογιστή του χρήστη και του ζητάει χρήματα που υποτίθεται ότι αν τα λάβει θα στείλει σε αντάλλαγμα ένα πρόγραμμα με το οποίο ο χρήστης θα ξεκλειδώσει τον υπολογιστή του ώστε να αποκατασταθεί η κανονική του λειτουργία. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το Kaspersky XoristDecryptor φτιαγμένο για αυτό ακριβώς τον σκοπό για την αντιμετώπιση του κακόβουλου λογισμικού Trojan-Ransom.Win32.Xorist.Το πρόγραμμα παρέχεται σε γραφικό περιβάλλον. Κατεβάστε το XoristDecryptor.zip download σε ένα μολυσμένο υπολογιστή, αποσυμπιέστε το αρχείο με ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης το WinZip για παράδειγμα ή οποιοδήποτε άλλο και τρέξτε το αρχείο XoristDecryptor.exe. Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη σάρωσης για να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα. Το βοηθητικό πρόγραμμα θα σας ζητήσει να εισάγετε την διαδρομή τουλάχιστον για ένα κρυπτογραφημένο αρχείο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αποκρυπτογράφησης.

Kaspersky XoristDecryptor : 2.3.45.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.Xorist
4/ 5 stars - "Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.Xorist " To Kaspersky Xorist Decryptor είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθήσει στην καταπολέμηση ενός πολύ επικίνδυνου κακόβουλου λογισμικο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>