Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Τρέξτε προγράμματα Trial και μετά την ημερομηνία λήξης τουςΤο RunAsDate είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα σε ημερομηνία και ώρα που εσείς έχετε καθορίσει. Να τρέξετε δηλαδή προγράμματα trial και μετά την ημερομηνία λήξης τους. Το πρόγραμμα δεν αλλάζει την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά διοχετεύει την πληροφορία (ημερομηνία και ώρα που έχετε καθορίσει με την επιθυμητή εφαρμογή). 

Όταν λήξη το πρόγραμμα που θέλουμε να λειτουργήσουμε τρέχουμε το RunAsDate και μέσα απο το πρόγραμμα βάζουμε όποια ημερομηνία επιθυμούμε πριν την λήξη του προγράμματος, αν π.χ λήγει την 20 ιανουαρίου 2012 και τρέξουμε το πρόγραμμα την 21 ιανουαρίου βάζουμε ημερομηνία 19 ιανουαρίου ή και προγενέστερη όχι όμως πιό παλιά από την ημερομηνία που κάναμε εγκατάσταση το πρόγραμμα. 

Μπορείτε να εκτελέσετε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα, κάθε εφαρμογή λειτουργεί με διαφορετική ημερομηνία και ώρα, ενώ η πραγματική ημερομηνία και ώρα του συστήματός σας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Αν έχετε στον υπολογιστή σας το AVG πιθανώς να υπάρξει ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από το "Δούρειο ίππο Generic 10.THK".  Η απειλή δεν είναι πραγματική και οφείλεται στην υπερευαισθησία του antivirus.

 Λειτουργεί σε Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista και Windows 7 32 ή 64 Βit. 

Για μερικά shareware προγράμματα το RunAsDate θα μπορούσε πραγματικά να λειτουργήσει απρόσκοπτα, αλλά κάποια προγράμματα είναι αρκετά έξυπνα και ανιχνεύουν ότι η ημερομηνία και η ώρα τροποποιήθηκε και κλειδώνουν.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000

RunAsDate (32bit)


RunAsDate (64bit)Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια