Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Οκτωβρίου 2012

Εγκατάσταση Roms και BackUp για AndroidΤο Uni Flash είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που σας επιτρέπει να κατεβάσετε, φλας, να κάνετε back up, αποκατάσταση και εγκατάσταση νέων ROM's για την Android συσκευή σας, και όλα από με την άνεση του χειρισμού μέσω του υπολογιστή σας. Uni Flash είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που τους αρέσει να πειραματίζονται και το μενού του προγράμματος είναι τόσο εύκολο στη χρήση ακόμα και κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει μια ROM για πρώτη φορά. Υπάρχουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις όπως το το ότι η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο συσκευές που έχει στη βάση δεδομένων της

Επίσημη Ιστοσελίδα 
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7,Vista,XP,2000

Download


Εγκατάσταση Roms και BackUp για Android
4/ 5 stars - "Εγκατάσταση Roms και BackUp για Android" Το Uni Flash είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που σας επιτρέπει να κατεβάσετε, φλας, να κάνετε back up, αποκατάσταση και...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>