Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Ιανουαρίου 2013

Physion:Λογισμικό προσομοίωσης φυσικήςΤο Physion είναι ένα 2D λογισμικό προσομοίωσης φυσικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε εύκολα ένα ευρύ φάσμα φυσικής αλληλεπίδρασης προσομοιώσεις και εκπαιδευτικά πειράματα.

Eνδέχεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε καθηγητές αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα εικονικό εργαστήριο μέσω των οποίων μπορούν να αποδείξουν ορισμένες έννοιες της φυσικής στην τάξη. χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Physion μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα αντικείμενα (κύκλους, πολύγωνα, αλιευτικά εργαλεία, κ.λπ.) και τις αρθρώσεις (π.χ. ελατήρια, τροχαλίες κ.λπ.) που τηρούνται οι νόμοι της φυσικής.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο χρήστης να πειραματισθεί με τη δημιουργία διαφόρων σκηνών/σεναρίων που μπορεί να είναι είτε απλή φυσική ή πολύπλοκες δομές/μηχανισμών.


Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ


Physion:Λογισμικό προσομοίωσης φυσικής
4/ 5 stars - "Physion:Λογισμικό προσομοίωσης φυσικής" Το Physion είναι ένα 2D λογισμικό προσομοίωσης φυσικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε εύκολα ένα ευρύ φάσμα φυσική...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>