Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2012

Φτιάξτε Bootable USB flash drive για τα Widows


 
Θα ακολουθήσουμε μία διαφορετική μέθοδο από τις συνήθεις ώστε να φτιάξουμε ένα Bootable USB Flash drive για τα Windows Vista ή τα Windows 7 έτσι ώστε αν θελήσουμε να κάνουμε εγκατάσταση  στον υπολογιστή μας να μην χρειαστούμε το DVD των windows. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να προμηθευτούμε αν δεν έχουμε ένα USB Flash με χωρητικότητα τουλάχιστον 4 Gb    και κατά προτίμηση ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Βήματα


1.Τοποθετούμε το USB Flash drive σε κάποια θύρα usb στον υπολογιστή μας και του κάνουμε format.

2.Πληκτρολογούμε την εντολή CMD από την περιοχή αναζήτησης και αρχείων και τρέχουμε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή.


3.Βάζουμε το CD ή το DVD με τα windows στο CD-ROM ή τα φορτώνουμε από images και ανοίγουμε το my computer για να δούμε το γράμμα που του οδηγού, στον δικό μου υπολογιστή είναι το G.

4. Συνεχίζοντας στη γραμμή εντολών γράφουμε το γράμμα που βρίσκεται το λειτουργικό μας δηλαδή G: ( στον υπολογιστή σας ίσως έχει άλλο γράμμα) και πατάμε enter, αμέσως μετά γράφουμε CD BOOT και πατάμε enter. Συνεχίζοντας γράφουμε BOOTSECT.EXE/NT60 J και πάλι enter. (To J είναι το γράμμα που έχει το δικό μου usb flash, το δικό σας πιθανόν να έχει άλλο γράμμα άρα βάζετε το γράμμα που έχει το δικό σας usb flash)


5. Κλείνουμε τη γραμμή εντολών και αντιγράφουμε το περιεχόμενο των Windows μέσα στο USB Flash.
Είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να τρέξουμε και να κάνουμε εγκατάσταση των windows πλέον από το φλασάκι μας.Tip: Την εντολή  BOOTSECT.EXE/NT60  μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε περιπτώσεις που  έχετε πρόβλημα εκκίνησης του υπολογιστή σας που πιθανώς προέρχεται από καταστροφή του Boot Sector στον σκληρό σας δίσκο


Φτιάξτε Bootable USB flash drive για τα Widows
4/ 5 stars - "Φτιάξτε Bootable USB flash drive για τα Widows"   Θα ακολουθήσουμε μία διαφορετική μέθοδο από τις συνήθεις ώστε να φτιάξουμε ένα Bootable USB Flash drive για τα Windows Vista ή τα Win...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>