Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Ιουλίου 2016

Kaspersky Rescue Disk : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τους ιούςTo Kaspersky RescueDisk προορίζεται για τη δοκιμή και την επεξεργασία των μολυσμένων υπολογιστών. Το Cd αυτό θα σας χρησιμεύσει όταν δεν είναι δυνατόν να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας με άλλον τρόπο από ιούς.ΕίναιBootable που σημαίνει ότι για να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να το γράψετε σε ένα Cd και να κάνετε Boot από εκεί. Τη μέθοδο αυτή θα την χρησιμοποιήσουμε αν μολυνθεί ο υπολογιστής μας από κάποιο virus και δεν μπορούμε με κάποιον άλλο τρόπο να τον αφαιρέσουμε. Θα δούμε παρακάτω και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και πώς μπορούμε να γράψουμε και να δουλέψουμε την εφαρμογή μας από οποιοδήποτε στικάκι usb.

ΒΗΜΑΤΑ

- Αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα γράφουμε το ISO αρχείο σε ένα CD και κάνουμε BOOT από εκεί εννοείται ότι έχουμε ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή από το Bios του υπολογιστή μας,μόλις φορτώσει επιλέγουμε τη γλώσσα μας και στην επόμενη εικόνα επιλέγουμε λειτουργία γραφικών.
- Περιμένουμε λίγο θα μας βγάλει ένα μήνυμα ότι έχουμε ενημερωθεί σχετικά με την άδεια χρήσης του προϊόντος πατάμε Α και συνεχίζουμε. Στην επόμενη καρτέλα θα δούμε το μήνυμα ότι θα πρέπει να αναβαθμίσουμε τις βάσεις δεδομένων του antivirus, αν παρατηρήσετε το μπουτόν δεξιά στο μενού του προγράμματος είναι κόκκινο, πατάμε με αριστερό κλικ επάνω στο κόκκινο μπουτόν ή επιλέγουμε την καρτέλα ενημερώσεις.

- Επιλέγουμε ενημέρωση τώρα.
- Εννοείται ότι είμαστε συνδεδεμένοι στο internet, σε λίγη ώρα το Antivirus έχει ενημερωθεί
- Αφού τελειώσει η ενημέρωση και πάνε όλα καλά θα δείτε το μπουτόν να γίνεται πράσινο, τώρα είμαστε εντάξει. Η τελευταία μας ενέργεια είναι να προσθέσουμε αν θέλουμε και άλλα μέσα αποθήκευσης και να σαρώσουμε τον υπολογιστή μας.

  Τρέξτε το από USB STICK

  • Κατεβάζουμε το ΥUMI και ακολουθούμε τις οδηγίες που περιγράφονται ευκρινώς με σύμβολα στην παρακάτω εικόνα.
  • Αφού επιλέξουμε το iso που περιέχει το Kaspersky Rescue Disk πατάμε Create και σε πολύ λίγο το στικάκι μας είναι έτοιμο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως και πρίν με τη διαφορά ότι αντί για BOOT CD έχουμε BOOT USB. Θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει την επιλογή από το BIOS του υπολογιστή μας ώστε να κάνει BOOT από USB συσκευές. Η διαδικασία ελέγχου και ενημέρωσης του προγράμματος που ακολουθείται και εδώ είναι ίδια με αυτή που περιέγραψα προηγουμένως.

  Kaspersky Rescue Disk : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τους ιούς
  4/ 5 stars - "Kaspersky Rescue Disk : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τους ιούς" To Kaspersky RescueDisk προορίζεται για τη δοκιμή και την επεξεργασία των μολυσμένων υπολογιστών. Το Cd αυτό θα σας χρησιμεύσει...  Δεν υπάρχουν σχόλια:
  Write σχόλια
  .

  Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

  –>