Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Απριλίου 2013

Παρακολουθήστε τεχνητούς δορυφόρους σε πραγματικό χρόνο.To Gpredict είναι  ένα πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο δορυφόρων σε τροχιά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν απεριόριστο αριθμό από δορυφόρους και να εμφανίσετε τη θέση τους καθώς και άλλα στοιχεία σχετικά με αυτούς όπως πίνακες, χάρτες, και πολικά διαγράμματα (προβολή ραντάρ).

 

Μπορεί να προβλέψει  το χρόνο των μελλοντικών περασμάτων του δορυφόρου και να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κάθε πέρασμα. 

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα  το αποσυμπιέσετε και μέσα στο φάκελο gpredict-win32-1.4git-1 ανοίγετε τον υποφάκελο bin και τρέχετε το gpredict .

Είναι ελεύθερο λογισμικό  με την άδεια της GNU General Public. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε δωρεάν και να τροποποιήσετε.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7, Vista

Download-Gpredict 1.4


Παρακολουθήστε τεχνητούς δορυφόρους σε πραγματικό χρόνο.
4/ 5 stars - "Παρακολουθήστε τεχνητούς δορυφόρους σε πραγματικό χρόνο." To Gpredict είναι  ένα πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο δορυφόρων σε τροχιά. Μπορείτε να παρακολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>