18 Ιουλίου 2017

Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας
-  To BlueStacks App Player είναι μια μικρή εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και αβίαστα  να μιμηθείτε το Android στον υπολογιστή και να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες εφαρμογές και . Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, θα σας ζητηθεί εάν έχετε ένα Android smartphone. Αν ναι, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το πρόγραμμα και να συγχρονίσετε όλες τις εφαρμογές και τα έγγραφά του. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κάποιος δεν έχει το Android, το οποίο, επίσης, δεν έχει σημασία μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα και να ξεκινήσετε εφαρμογές. Για να κατεβάσετε εφαρμογές το  μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε  το όνομα του παιχνιδιού η της εφαρμογής και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

- Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι αντί για το δάχτυλό σας ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  παιχνίδια όπως το Angry Birds Space ή ακόμη και άλλα δωρεάν παιχνίδια από το Google Play που απαιτούν οθόνες αφής. Ωστόσο αν είστε από τους τυχερούς και έχετε στην κατοχή σας κάποιο υπολογιστή με Windows με υποστήριξη οθόνης τότε είναι σαν να έχετε μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα μεγάλο Tablet. Στο πρόγραμμα μπορείτε να ρυθμίσετε την γλώσσα που επιθυμείτε και να προσθέσετε πολλές ακόμη ρυθμίσεις.

- Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ότι τα βέλη θα χρησιμοποιηθούν, αντί της επιτάχυνσης, έτσι ώστε να παίξετε όλα τα παιχνίδια εύκολα. H εφαρμογή μετά από πολλά στάδια δοκιμών και εκδόσεων έχει ωριμάσει αρκετά,καθώς νέες εκδόσεις αντικαθιστούν τις παλαιότερες. Η χρήση του εξομοιωτή είναι πολύ απλή δεν χρειάζεται από πλευράς του χρήστη σχεδόν καμία ρύθμιση. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση των εφαρμογών ή των παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν καλό θα είναι να κάνετε πρώτα να ρυθμίσετε το Bluestacks κάνοντας registration (είναι δωρεάν) και φυσικά να προσθέσετε τον λογαρισμό σας στο Google. Αν έχετε κινητό android μπορείτε να το συνδέσετε ώστε να κάνετε αυτόματο συγχρονισμό μέσω της εφαρμογής. Δείτε τη σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες :


- Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός των εφαρμογών και των παιχνιδιών που θα βρείτε στο Google Play, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξεχωριστά και αρχεία Adroid (apk) κλικάροντας στην σχετική επιλογή του μενού της εφαρμογής. Η απόδοση της εφαρμογής είναι εκπληκτική αγγίζοντας σχεδόν το 100% της πραγματικών δυνατοτήτων ενός Android κινητού η tablet εφόσον ο υπολογιστής διαθέτει το χαρακτηριστικό Hardware Virtualization που υπάρχει πλέον σε όλους τους σύγχρονους υπολογιστές. Ωστόσο ακόμη και να μην διαθέτει ο επεξεργαστής σας αυτο το χαρακτηριστικό, θα τρέξει και θα παίξει πολύ καλά όλες σχεδόν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

- Κατά τα άλλα η λειτουργία του είναι πολύ απλή, επιλέγετε την εφαρμογή ή το παιχνίδι που θέλετε το κάνετε εγκατάσταση και το τρέχετε. Τώρα όσον αφορά την απόδοσή του θα έλεγα ότι μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατέβασα και δοκίμασα στα windows 10 έτρεξαν ικανοποιητικά με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης.

BlueStacks App Player 3.7.18.2302

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας
4/ 5 stars - "Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας" -  To BlueStacks App Player είναι μια μικρή εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και αβίαστα  να μιμηθείτε το Android στον υπολ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια