Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ OnlineΑν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα σας παρουσιάσει ανήκει πράγματι σ΄αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα φωτο κολάζ, animation και slide show.


ΒΗΜΑΤΑ
1
Η πρώτη εικόνα που θα συναντήσουμε είναι αυτή και το πρώτα βήμα είναι κανουμε μία απλή εγγραφή μέσω e-mail:
2
Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας και πατώντας στην επιλογή upload photos μεταφερόμαστε στο δεύτερο στάδιο. Κατ΄αρχή πρίν ανεβάσουμε τις φωτογραφίες θα πρέπει να δημιουργήσουμε Albums:
3
Δίνουμε όνομα στο Album μας και ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας:
4
Αφού τελειώσουμε με το upload των φωτογραφιών μας επιλέγουμε στα δεξιά του μενού του προγράμματος μία από τις τρεις διαθέσιμες επιλογές Create Animation, Create Collage,ή Create Slideshow στην περίπτωση μας επιλέγω Create Collage και στην επόμενη οθόνη θα διαλέξω το πρότυπο που θέλω να επεξεργαστώ:
5
Επιλέγω για Background κάποια φωτογραφία και από την επιλογή ADD προσθέτω τις φωτογραφίες που θέλω να κάνω κολάζ:
6
Το τελευταίο στάδιο ολοκληρώνεται πατώντας το next όπου και βλέπουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Σώσουμε την φωτογραφία ή αν δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλάζουμε το σχήμα του κολάζ αυξομειώνοντας το μέγεθος των φωτογραφιών και τη θέση τους κάθε φωτογραφίας:
  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment