26 Αυγούστου 2016

Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ OnlineΑν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα σας παρουσιάσει ανήκει πράγματι σ΄αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα φωτο κολάζ, animation και slide show.


ΒΗΜΑΤΑ
1
Η πρώτη εικόνα που θα συναντήσουμε είναι αυτή, πατήστε Get Starded για να ξεκινήσετε.
2
Επιλέξτε Collage, καθορίστε τις διαστάσεις του κολάζ και κάντε κλικ στην επιλογή Set Backround αν θέλετε να βάλετε σαν Backround στον κολάζ σας κάποια φωτογραφία, όπως βλέπετε η εφαρμογή παρέχει έτοιμες διαστάσεις για τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αλλά μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καθορίσουμε τις διαστάσεις του κολάζ όπως επιθυμούμε.


3
Πατήστε Add Images και ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε κολάζ.

4
  Επιλέξτε Template και κάντε κλικ στο πρότυπο που σας αρέσει.

5
Μόλις τελειώσατε, αυτό που  σας απομένει είναι πλέον να σώστε το κολάζ που δημιουργήσατε στον υπολογιστή σας. Για το σκοπό αυτό κάντε κλικ στο κουμπί file και σώστε την εικόνα σας  στο φορμά που επιθυμείτε.

Σημείωση : Αν θέλετε να γράψετε κάτι, ή να βάλετε το λογότυπό σας στο κολαζ, πρίν το σώσετε στον υπολογιστή σας,επιλέξτε Add Text και γράψτε το κείμενό σας.


Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ Online
4/ 5 stars - "Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ Online" Αν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια